top of page

Waarom hielpijncentrum?

Een deskundig team van hielpijnspecialisten werkt gezamenlijk onder één dak om optimale resultaten te behalen op het gebied van diagnose en behandeling. Onze ervaren professionals, waaronder gespecialiseerde fysiotherapeuten, manueel therapeuten, orthopedische schoentechnici en geregistreerde sportpodologen, beschikken over uitgebreide kennis van voetgerelateerde aandoeningen en hebben hun passie hierin jarenlang nagestreefd.

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en blijven voortdurend investeren in onze ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien in hoogwaardige zorg volgens de laatste stand van de technologie, waardoor u snel verlichting zult ervaren van uw klachten.

Overleg hielpijncentrum
Onderzoek hielpijn

Onze werkwijze

Bij het Hiepijncentrum volgen we een gestructureerde aanpak om uw voetklachten effectief te behandelen. Onze hielpijnspecialisten beginnen met een grondige analyse, waarbij gebruik wordt gemaakt van manueel onderzoek, een echografisch onderzoek en een digitale loopanalyse. In sommige gevallen kan aanvullend onderzoek door een sportpodoloog of orthopedisch schoentechnicus nodig zijn.

Na het zorgvuldig in kaart brengen van uw klachten stellen we samen een gepersonaliseerd behandelplan op. Direct na de diagnose starten we met de eerste behandeling, waardoor we streven naar een snelle verlichting van uw hielpijn. Na de behandeling voorzien we u van een op maat gemaakt oefenplan, zodat u ook thuis kunt werken aan het herstel van uw hielproblemen. Onze doelstelling is om u zo snel en effectief mogelijk van uw klachten te verhelpen.

bottom of page